طرز تهیه کباب برنجی غذای سنتی خراسان رضوی
به گزارش وبلاگ استش، کباب برنجی یکی از غذا های سنتی استان خراسان رضویی می باشد که ترکیب آن علاوه بر گوشت از برنج نیز استفاده می شود. تقریبا چیزی شبیه به کباب تابه ایست، اما با یک رسپی متفاوت.
مواد لازم:
گوشت: 500 گرم
برنج: ⅕ پیمانه
روغن: 1 پیمانه
آرد: 1 پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
پیاز: 2 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
مراحل پخت:
برنج را در کمی آب می پزیم و آن را با پیاز چرخ می کنیم.
سپس گوشت چرخ کرده را با برنج و پیاز مخلوط کرده و هر دو را یک بار دیگر چرخ می کنیم.
سپس تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب هم می زنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه می کنیم.
روی تخته ای صاف مقداری آرد می پاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن می گذاریم و مالش می دهیم.
در آخر از این مواد قطعه قطعه بر می داریم و به شکل کباب در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم.
منبع: گردشبان
تاریخ انتشار: 6 شهریور 1399
آخرین بروزرسانی: 6 شهریور 1399
گردآورنده: stash.mahsanblog.ir
شناسه مطلب: 53801
به "طرز تهیه کباب برنجی غذای سنتی خراسان رضوی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب برنجی غذای سنتی خراسان رضوی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید