سالاری: تنها تیمی در ایران هستیم که 3-4-3 بازی می کنیم، عیسی زاده به تنهایی نمی تواند مسائل را حل نماید
به گزارش وبلاگ استش، ناصر سالاری، دروازه بان تیم فوتبال صنعت نفت تأکید کرد که مدیرعامل این باشگاه به تنهایی نمی تواند مسائل اقتصادی زردپوشان خوزستانی را رفع کند.
ناصر سالاری در گفت وگو با خبرنگار ورزشی وبلاگ استش، با اشاره به بحران اقتصادی در صنعت نفت آبادان و نارضایتی بازیکنان بابت عدم دریافت حق و حقوق شان گفت: واقعاً شرایط سخت است. من در تیم های مختلفی در لیگ برتر و لیگ دسته اول بازی نموده ام، ولی چنین وضعیتی را تجربه ننموده بودم. ما بیش از سه ماه است که تمرین می کنیم و شش هفته هم از بازی ها سپری شده است، ولی هنوز پولی دریافت نکردیم. آقای عیسی زاده، مدیرعامل باشگاه هم کوشش می نماید، ولی ایشان به تنهایی نمی تواند این مسائل را از بین ببرد.
وی ادامه داد: مدیرعامل باشگاه براساس قول هایی که به ایشان داده بودند به ما قول داد، ولی متأسفانه چیزی تغییر ننموده است. تیم ما شرایط خوبی از لحاظ فنی و نتیجه گیری دارد. امیدوارم مسئولان یاری نمایند تا شرایط خوبی بر باشگاه حاکم گردد و مسائل اقتصادی از بین برود.
سالاری همچنین خاطر نشان کرد: ما تلفیقی از بازیکنان جوان و باتجربه را در اختیار داریم و فوتبالیست های خوبی در صنعت نفت بازی می نمایند. اگر مسائل اقتصادی حل گردد قطعاً تمرکز بازیکنان هم به هم نمی ریزد، تمام کوشش ما این است که بهترین نتایج صنعت نفت را در این سال ها رقم بزنیم و طرفداران این تیم را شادمان کنیم.
دروازه بان تیم فوتبال صنعت نفت با اشاره به تأثیر حضور دراگان اسکوچیچ در این تیم توضیح داد: دراگان مربی کاربلدی است و هر بازیکنی که شرایط خوبی داشته باشد، توسط این مربی مورد استفاده قرار می گیرد. ما تنها تیمی در ایران هستیم که 3-4-3 بازی می کنیم، بازیکنان هم از بازی در این سیستم راضی هستند و حالا بیشتر از قبل هماهنگ شده ایم. امیدوارم این نتایج خوب را ادامه دهیم.
منبع: خبرگزاری تسنیم